Rask og god behandling – uten egenandel

Publisert: 23/09/2016 | Kategori: Behandlingsforsikring, Privatliv

Med ett enkelt grep kan du sørge for at sykdom eller skade ikke får prege arbeids- og privatliv lenger enn nødvendig.

For mange er det skremmende å tenke på at det kan ta lang tid før de kommer seg tilbake til hverdagen hvis noe skulle skje.

Da er det godt å vite at du med en behandlingsforsikring i SpareBank1 kommer raskt til behandling hvis du skulle trenge det.

Forsikringen sørger nemlig for at du slipper å bruke lang tid på å vente på riktig behandling. Ved behov får du blant annet billeddiagnostisktikk, for eksempel MR og CT, innen bare 10 virkedager.

Trenger du spesialistbehandling går det også maks 10 virkedager til du er inne, og ved behov for sykehusbehandling og operasjon er dette utført innen 15 virkedager.

Profesjonell omsorg

Har man behov for behandling grunnet skade eller sykdom, kan det være slitsomt å i tillegg måtte finne ut av og ordne alt det praktiske.

Behandlingsforsikringen i SpareBank1 sørger for at du også slipper dette. Så fort du sender inn henvisningen fra legen, vil en sykepleier sørge for at du kommer til riktig spesialist. Hvis du trenger det får du om nødvendig også oppfølging i den videre prosessen.

Du slipper med andre ord å håndtere det praktiske og kan derfor bruke mer tid og energi på å bli frisk.

Ingen utgiftsbekymringer

SpareBank 1 samarbeider med en rekke dyktige private behandlingsinstitusjoner i Norge, Sverige og Danmark.

Du får rask og god behandling der det er mest hensiktsmessig – uten at du trenger å bekymre deg for utgiftene.  

Behandlingskostnader, inkludert reise og losji når det er over fem mil mellom bosted og behandlingssted, dekkes av forsikringen.

Vil du vite mer? Her kan du lese mer om behandlingsforsikring fra SpareBank 1.