Blant markedets beste på bilbonus

Skrevet av: Heidi F. Enger Otone | Publisert: 30/04/2018 | Kategori: Bilforsikring, Privatliv

SpareBank 1 var først ute med markedets raskeste bonusopptjening. Nå som du maksimalt kan rykke ned 10 % i tillegg, er dette blant markedets beste bilbonus-system.

Produksjef motor i SpareBank 1 forteller hvorfor SpareBank 1 er markedsledende på bilbonus.

– Vi ønsker å tilby konkurransedyktige bilforsikringer til kundene våre. Derfor har vi nå maksimalt 10 % nedrykk ved skade. Mens opprykket er som det alltid har vært – det beste i markedet, sier Henrik Thesen, produktsjef for motor i SpareBank 1 Forsikring.

Hos oss går du opp til 75%  etter 3 år på 70%

 

Hvordan fungerer bonusordningen

Bonussystem for bilforsikring kan være forvirrende for enhver. Bonus er en ordning der du betaler redusert pris på forsikringen din når du kjører skadefritt i forsikringsåret. For hvert år du kjører uten en skade øker bonusen din.

– Når du kjøper bilforsikring hos oss for første gang begynner du gjerne på 40 %. Deretter går du opp 10 % hvert år til du når 70 %. Hos mange aktører må du da kjøre skadefritt i 5 år før du når 75 %, mens hos oss rykker du opp etter kun 3 år, sier Thesen og legger til:

– og nedover er det jo nå enklere å både huske og forstå siden du maksimalt går ned 10 % , uansett skade.

Med smart bilforsikring endrer vi fokus fra skadehåndtering, som bonus er en viktig del av, til skadeforebygging.

Du kan tjene på å kjøre trygt

SpareBank 1 var også først ute med å koble ny teknologi til bilforsikring. Smart bilforsikring belønner de som kjører med god flyt i trafikken, og med det har mindre risiko for å oppleve skader.

Med Smart bilforsikring får du minimum fem prosent rabatt på forsikringsprisen, og har potensiale for ytterligere rabatt om du kjører pent – og om du kjører pent eller ikke, får du direkte tilbakemelding på i en egen mobilapp.

– Med smart bilforsikring endrer vi fokus fra skadehåndtering, som bonus er en viktig del av, til skadeforebygging. At bileierne unngår skader er det viktigste for både kundene våre og oss, sier Thesen.

Smart bilforsikring holder orden på kilometerne for deg.

Ikke tenk på kilometerne

En annen gunstig ting ved Smart bilforsikring er automatisk rekalkulering av kilometer du har kjørt.

– Du trenger ikke lenger å være bekymret over å ha kjørt verken mer eller mindre enn oppgitt, siden Smart bilforsikring holder orden på kilometerne for deg. Det vil si at du enten får igjen penger, om du kjører kortere enn oppgitt. Ellers betaler du bare for det du har kjørt over, om du har kjørt mer enn oppgitt, sier Thesen.

Les mer om Smart bilforsikring