Har du nettopp flyttet hjemmefra?

Skrevet av: Håkon Rakeng | Publisert: 23/04/2015 | Kategori: Innbo- og reiseforsikring, Privatliv

Eller har du kanskje planer om å gjøre det snart. Uansett er det viktig å huske at du ikke lenger har noen innbo- og reiseforsikring når du melder flytting.

Er du mellom 18 og 28 år kan du få både innbo- og reiseforsikring i en og samme forsikring, og det bare for 129 kroner i måneden. Da er du sikret mot alt fra brann- og vannskader i leiligheten, innbrudd, tyveri av sykkel, til mistet koffert, designerveske eller mobiltelefon. I tillegg er du forsikret mot skader og sykdom på reiser.

Med innbo- og reiseforsikring kan du senke skuldrene noen hakk – både hjemme og på tur.

Gjelder både leie og eie

Du trenger innboforsikring enten du leier eller eier leiligheten du bor i. Du tenker kanskje at du ikke eier så mange verdifulle saker, men hvis du legger sammen verdien på for eksempel sykkel, sportsutstyr, TV, PC, smykker og ikke minst klær, så kan det fort bli en del kroner.

Innbo- og reiseforsikring for deg som er ung

Er du mellom 18 og 28 år kan du nå få en kombinert innbo- og reiseforsikring fra bare 124 kroner per måned.

Innboforsikring

  • Brann- og vannskader
  • Innbrudd
  • Tyveri/hærverk av sykkel

Reiseforsikring

  • Frastjålet reisegods
  • Sykdom på reise
  • Forsinket eller forsvunnet bagasje

Har du råd til å la være?

Du har sikkert hørt om de som reiser på ferie uten reiseforsikring og ender opp med regninger på flere hundretusen kroner for medisinske behandlinger – eller de som ikke har forsikring og får store problemer når de mister alt av eiendeler ved innbrudd eller brann.

Har du egentlig råd til å miste kofferten din i Barcelona, eller betale for medisinsk behandling i Thailand? Når du blir eldre vil en ekstrautgift på 10 000 kroner kanskje bare være irriterende, men når du er ung kan den knuse en allerede skranten økonomi. Det er derfor det er viktig med forsikring.

Med innbo- og reiseforsikring kan du senke skuldrene noen hakk – både hjemme og på tur.

Les mer om innbo- og reiseforsikring for unge.