Har du ikke samlet forsikring og pensjon på samme sted?

Publisert: 13/03/2017 | Kategori: Bedriftsliv, Pensjon for bedrifter

Noen samler på biler, andre samler på kulepenner, frimerker og fotballdrakter. Å samle kan være gøy, men det kan også være smart. Vi er opptatt av den smarte samlingen, som å samle pensjon og forsikring på samme sted.

Mange har pensjon og forsikring hos forskjellige aktører. Hva som er grunnen til det, vet vi ikke, men vi vet at det er mange gode grunner til å ta tak og samle alt ett sted. Lett er det også.

Ett selskap for alle dine behov

Vårt mål er å legge til rette for at du skal få et enklere bedriftsliv. Det betyr at du skal slippe lange telefonkøer og lite fleksible åpningstider. Vi vil at du skal få gjort det du skal, når det passer deg. Derfor har vi utviklet nettløsninger som er enkle og oversiktlige å bruke.

Rask flytting

Det skal være lett å være kunde hos oss. For å hjelpe deg på vei har vi samlet 3 pakker som gjør det enda enklere å velge riktig pensjon og forsikring. Velg de forsikringene du har eller ønsker for dine ansatte. Etter at du har fått beregnet pris kan du velge om du vil flytte pensjon- eller forsikringsavtalen til oss, eller om du vil opprette helt nye avtaler.

I nettløsningen kan du melde inn og ut ansatte ved behov. Du kan gjøre endringer og legge til eller trekke fra løsninger du allerede har. Ønsker du å gjøre forandringer i etterkant? Da kan du gjøre de endringene som trengs på kun noen få tastetrykk.

Full kontroll. Full oversikt.

Når avtalene er opprettet kan du enkelt få oversikt over alle pensjon- og forsikringsavtalene din bedrift har. Her kan du melde inn og ut ansatte ved behov, du kan gjøre endringer og hele tiden ha full kontroll. Denne oversikten får du i vår Pensjon- og Forsikringstjeneste ved å logge inn her.