Dekket på fritidsreise gjennom jobbens reiseforsikring

Publisert: 13/03/2017 | Kategori: Bedriftsliv, Reiseforsikring for bedrifter

Har du ansatte som reiser i jobben? Da er det viktig med en god reiseforsikring. Visste du at vi tilbyr reiseforsikringer som dekker de ansatte også på private reiser?

En standard reiseforsikring for bedrifter gjelder for reiser i hele verden. Den gir hjelp 24 timer i døgnet og det er ingen egenandel. Den reisende får også penger tilbake ved for eksempel forsinkelse og tapt bagasje.

En attraktiv arbeidsgiver med gode forsikringer

Som standard dekkes også fri rettshjelp og ansvarsforsikring. Reiseforsikringen er meget solid og dekker dine ansatte på jobbreise. Du kan til og med sjekke pris og kjøpe den på nett. Ønsker du å tilby dine ansatte litt ekstra trygghet? Da kan du utvide reiseforsikringen til å dekke fritidsreisene deres også!

Dekket på jobb- og fritidsreiser

Å dekke dine ansatte på private reiser er mer enn bare trygghet for dem. Det gjør at de sparer penger og er et synlig bevis på hvor viktige dine ansatte er. En solid fordel som gjør en forskjell. Å utvide forsikringen til å også dekke fritidsreiser kan du gjøre på noen få tastetrykk .

Er dine ansatte dobbelforsikret?

Husk at mange ansatte har reiseforsikring fra før. Lar du jobben dekke private reiser, kan det lønne seg for dine ansatte å gjøre endringer på egne forsikringer. Å være dobbelforsikret kan være kostbart, så her er det penger å spare for dem.

Les mer om våre reiseforsikringer for bedrifter her.